Beleef de prachtige omgeving van Arcen

Rondom “Stevenshof” is het een oase van rust.U zult versteld staan hoe snel u zich in een bosrijke omgeving bevindt met z’n pracht en praal, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Er zijn diverse fiets-knooppunten/-routes te verkrijgen of zelf samen te stellen.Natuurlijk niet te vergeten onze mooie rivier de Maas waar u heerlijk langs kunt wandelen of kunt genieten op het terras onder het genot van een hapje en een drankje.

 

In het dorpje zelf zijn een aantal heerlijke bourgondische en culinaire restaurantjes (waar u in de aspergetijd heerlijk asperges kunt eten), een ijssalon met overheerlijke ijscoupes,

Op loopafstand van “Stevenshof’ vindt u “Kasteeltuinen Arcen”,een ambachtelijke bakker, een bloemist, een slijterij, en dameskledingzaak, een drogist, een supermarkt en enkele knusse winkeltjes. Graan-/jeneverstokerij “De IJsvogel”, en net even buiten het dorp de Hertog Jan bierbrouwerij en “Thermaalbad Arcen”. Sinds 2016 is in het dorpje Lomm, even verderop, een hele mooie Spa Wellness geopend. Deze zijn allemaal zeer de moeite waard om te bezoeken. Voor adressen en links kunt u kijken op de activiteiten pagina. Houdt u echter van mooie grote steden dan zijn Venlo, Roermond, Eindhoven, Maastricht en over de Duitse grens Oberhausen en Köln een absolute aanrader.

KV_KUU_120

Thermaalbad

Lekker tot rust komen en heerlijk ontspannen! Dat is goed voor lichaam en geest. Als U wilt ontdekken hoe dat voelt bezoek dan het thermaalbad van Arcen.

IMG_5361_2_3_tonemapped

Brouwerij

Van authentieke koperen ketel tot een sfeervolle kelder met heerlijk Grand prestige van diverse jaargangen. Tijdens een brouwerij bezoek volg je onder begeleiding met ervaren gids.

Kasteeltuinen

Kasteeltuinen

Het kasteel stamt uit de 17de eeuw en is opgebouwd in opdracht van de Hertogen van Gelre .Het huidige kasteel is opgebouwd in Barokstijl en nu met de prachtige tuinen.